Μετεκτυπωτικές εργασίες
Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα στην ψηφιακή εκτύπωση, σε πολύ προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν αντανακλά τη σημασία της εικόνας της εταιρείας σας - Επαγγελματικές κάρτες, flyers, φυλλάδια, αφίσες, πανό, σφραγίδες, λογότυπο, εταιρική ταυτότητα, εκτύπωση σε καμβά - μουσαμά - kappa mount!!
επαγγελματικές κάρτες, business cards, flyers, σφραγίδες, αφίσες, φυλλάδια, καμβάς, μουσαμάς, λογότυπο, logo, αυτοκόλλητα, σήμανση, βιβλιοδεσία, laser, λειζερ, πλεξιγκλας, plexiglass, website
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default
Category
Μετεκτυπωτικές εργασίες

Βιβλιοδεσία

 

Γρήγορη, οικονομική, ιδιαίτερη ή καλλιτεχνική το whatheprint! σας δίνει όλες τις δυνατότητες της βιβλιοδεσίας.

Πλαστικό και μεταλλικό σπιράλ, χαρτόδετο και σκληρόδετο δέσιμο, βιβλιοδεσίες που επιδέχονται οποιαδήποτε μετεκτυπωτική εργασία στο whatheprint! θα σας συμβουλέψουμε και θα δημιουργήσουμε για εσάς.

 

Φινίρισμα

 

Στον χώρο παραγωγής μας έχουμε την δυνατότητα να λαμινάρουμε όλα τα μεγέθη εκτυπώσεων σε ματ ή γυαλιστερό αποτέλεσμα.

Στο whatheprint! χρησιμοποιούμε σκληρή ή λεπτή πλαστικοποίηση αναλόγα την δουλειά και τις απαιτήσεις της.

 

Χρυσοτυπία

 

Στο whatheprint!  αγαπάμε το κλασικό και μία επίσκεψη στον χώρο μας θα σας το αποδείξει.

Χρυσοτυπίες, ασημοτυπίες, συνδιασμοίθερμοτυπίας και οποιουδήποτε χρώματος foil, η ομάδα μας θα δημιουργήσει για εσάς ότι πιο όμορφο στην κλασική τυπογραφία.

 

Ανάγλυφο / Γκοφρέ

 

Γκοφρέ, ανάγλυφα απλά ή ψημένα, στο whatheprint! θα δημιουργήσετε κλασικά, διαχρονικά σχέδια για τις εκτυπώσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο και την δημιουργία κλισέ και θα κατανοήσετε μαζί μας τι χρειάζεται για να μετατρέψεις ένα απλό χαρτί σε έργο τέχνης!

 

Κοπτικό / Καλούπια

 

Tο whatheprint! σας δίνει την δυνατότητα και σας προτείνει λύσεις για ιδιαίτερες κατασκευές και επεξεργασία εκτυπώσεων.

Κατασκευάζουμε από την αρχή καλούπια για κοπτικά ή σας παρέχουμε ετοίμες λύσεις από το αρχείο μας.