Σφραγίδα

Δημιουργία και κοπή σφραγίδας σε λάστιχο, για ξύλινη ή μηχανική βάση.

Η πιο απλή και γρήγορη λύση για τον επαγγελματία.

Με ένα κλικ στείλε μας το αρχείο ή τις σειρές που θέλεις να αποτυπώνονται κι άμεσα η ομάδα του WhatThePrint! θα σε ενημερώσει για το κόστος και τον χρόνο παράδοσης της.

Σφραγίδα Πυρογραφίας

Στο WhatThePrint! εύκολα, στέλνοντας μας το αρχείο σε γραμμικό σχέδιο (vector αρχείο .eps .ai .cdr),να ενημερωθείτε εντός μιας ημέρας για το κόστος και τον χρόνο παράδοσης της σφραγίδας πυρογραφίας.

Με λαβή ή σκέτη, θα έχετε ένα εργαλείο..για μια ζωή! Ανθεκτική, μεταλλική και εύχρηστη η σφραγίδα πυρογραφίας θα λύσει τα χέρια σας για οποιαδήποτε χρήση την προορίζετε.

Στένσιλ

Η χρήση του laser για κοπη σε χαρτί σχεδίου στένσιλ είναι καιρό διαδεδομένη. Η ομάδα του WhatThePrint! είναι στη διάθεση σου για να σου λύσει όλες τις απορίες ως προς την χρήση του αλλά και το κόστος.

Στείλε μας το αρχείο σε γραμμική μορφή (vector αρχείο), που θέλεις να κόψεις κι άμεσα η ομάδα του WhatThePrint! θα σε ενημερώσει για το κόστος και τον χρόνο παράδοσης.

Custom made εργασίες

Εάν είσαι σχεδιαστής ή χομπίστας, μπορείς απλά στέλνοντας μας το αρχείο σου σε γραμμικό σχέδιο (vector αρχείο), να δημιουργήσουμε για σένα το μοναδικό σχέδιο ή κατασκευή σου.

Το WhatThePrint! απευθύνεται στον επαγγελματία ή ερασιτέχνη, λάτρη του χειροποίητου αντικειμένου. Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να σε ενημερώσει και να σου λύσει οποιαδήποτε απορία έχεις για τα υλικά που είναι διάθεσιμα και τους χρόνους παράδοσης.

Επιχειρηματικό δώρο

Τι πιο ωραίο από το να λάβεις ένα δώρο από κάποιον που αφιέρωσε επιπλέον χρόνο για να το κάνει ακόμα πιο προσωπική υπόθεση; Το WhatThePrint! δίνει την ευκαιρία στον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία, να χαράξει προσωπικές αφιερώσεις ή να δημιουργήσει από την αρχή δώρα για τους αγαπημένους του.

Δερμάτινα πορτοφόλια, μπρελόκ, κορνίζες, ξύλινα άλμπουμ και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Στολίδια – Διακοσμητικά

Ποιος δεν έχει χαζέψει με τις ώρες όμορφες ιδέες και κατασκευές για διακόσμηση με την χρήση laser στο διαδίκτυο έστω μια φορά; Στείλε μας στο WhatThePrint! τις ιδέες σου κι η ομάδα μας θα σε βοηθήσει να τις υλοποιήσεις και να φτιάξεις για σένα ή για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, κάτι ξεχωριστό, κάτι πρωτότυπο.

Δημιουργούμε κοσμήματα, στολίδια, διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι ή ότι άλλο έχεις φανταστεί.