Κατηγορίες

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η μάθηση δε θα σταματήσει πότε για εμάς να είναι κίνητρο.
Από το 2004 έως σήμερα, η ομάδα μας βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση γνώσεων και εμπειριών πάνω στις εκτυπώσεις, για να δώσει σε εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σας προσκαλούμε στο WhaThePrint να δείτε από κοντά πως η ποιότητα δε θα χάσει σε αξία και πως ο πελάτης θα βγει πάντα κερδισμένος.


Εργασίες

Εκτυπωτικές εργασίες μικρών και μεγάλων τιράζ. Επεξεργασία σε οποιαδήποτε εκτυπωτική δουλειά μας φέρετε ή θέλετε να δημιουργήσουμε εμείς για εσάς.
Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία εικαστικού αλλά και κατασκευή – διαχείριση ιστοσελίδας.
Με τη χρήση laser μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Εμπειρία & Γνώση

Κίνητρό μας η μάθηση. Από το 2004 έως σήμερα, η ομάδα μας βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση γνώσεων και εμπειριών πάνω στις εκτυπώσεις, για να δώσει σε εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σας προσκαλούμε στο WhaThePrint! να δείτε από κοντά πως η ποιότητα δε θα χάσει σε αξία και πως ο πελάτης θα βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Ο Εξοπλισμός Μας

Στο WhaThePrint! έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε και να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε τυπογραφική εργασία ή κατασκευή. Ψηφιακές και φωτοτυπικές μονάδες, μηχανήματα βιβλιοδεσίας και πλαστικοποίησης, επίπεδη μορφοκοπτική 25X35 Heidelberg, κοπτικά μαχαίρια, scanner ψηφιοποίησης, laser με τραπέζι διαστάσεων 60X90εκ. και πολλά άλλα.

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Το WhaThePrint! είναι μία ομάδα ανθρώπων, γεμάτοι πάθος και αγάπη για την τυπογραφία.
Ο πελάτης φεύγοντας θα ξέρει ότι θα πάρει αυτό που χρειάζεται, γρήγορα, οικονομικά και με ποιότητα. Κοντά μας, θα λάβετε την κατεύθυνση που χρειάζεστε, ακόμα και αν δεν καταφέρουμε να συνεργαστούμε μαζί, με ειλικρίνεια και χαμόγελο.

Εύκολη παραγγελία, ταχύτατη παράδοση!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατάλογοι – brochures

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ετικέτες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρυσοτυπία – Θερμοτυπία

Οι πελάτες μας

Δείτε μερικούς από τους πελάτες μας.
Γίνετε μέλος της λίστας κι εσείς!

Little Kook
Hugo Boss
Color
Freddy Make up Stage

Economou Gallery
SocialPolicy.gr
Mind Trap

Asteras Winery – Πάρος
Σαράντης Α.Ε.
Δια Ταύτα